Το Διαβητολογικό Κέντρο του Μetropolitan General στo πλευρό της 6ης εκστρατείας «με Οδηγό το Διαβήτη 2021»

Το Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan General ταξίδεψε για άλλη μια χρονιά με την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη», στα νησιά του Αιγαίου με ιστιοπλοϊκό, για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Υποστηρικτής της δράσης ήταν το Μetropolitan General, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Διευθυντή του Διαβητολογικού Κέντρου κ. Αντώνη Λέπουρα, ο οποίος ήταν στην ομάδα ιατρών που εξέτασε τους κατοίκους των νησιών και τους ενημέρωσε για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη. Το «παρών» σε αυτή τη δράση, έδωσε και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ως πρεσβευτής της αξίας της πρόληψης.

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού ήταν η Πάτμος και ακολούθησαν οι Φούρνοι (19/09), η Δονούσα (20/09), η Σχοινούσα (21/09), η Ηρακλειά (21/09), η Κίμωλος (22/09) και η Μήλος (23/09). Σε κάθε προορισμό, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν διαγνωστικές και κλινικές εξετάσεις (γλυκόζης και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, έλεγχος διαβητικού ποδιού). Παράλληλα, οι ιατροί μίλησαν στους κατοίκους των νησιών για το διαβήτη, τη σημασία της πρόληψης, αλλά και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Το ταξίδι της ΑΜΚΕ "Με Οδηγό το Διαβήτη", πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά, έχοντας επισκεφτεί από το 2014 μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής χώρας και ένα μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Με την αρωγή του Διαβητολογικού κέντρου του Metropolitan General, έχουν εξεταστεί περισσότερα από 50.000 άτομα και έχουν εντοπιστεί 400 αδιάγνωστα περιστατικά διαβήτη.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.metropolitan-general.gr/el/%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD/2721-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BDetropolitan-general-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BDo-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-6%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-2021%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProId2dc3d8f4fd