Το Metropolitan General είναι μέλος του Hellenic HealthCare Group, του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα που έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με ενδιαφέρον για την υγεία σας.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Κλινική έχει πιστοποιηθεί για το σύνολο των υπηρεσιών του σύμφωνα με το διεθνές, αναβαθμισμένο πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 και τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Ιατρικού Τουρισμού Temos International, ενώ οι υπηρεσίες του Παθολογοανατομικού του Εργαστήριου έχουν διαπιστευθεί με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012. Αποτέλεσμα της πολιτικής ποιότητας διεθνών προδιαγραφών που ακολουθεί είναι οι συνεχόμενες διακρίσεις του από το Diplomatic Council ως "Preferred Partner Hospital" ("Best Hospitals Worldwide").

Το Metropolitan General διαθέτει:

  • 226 κλίνες σε χώρους υψηλής ξενοδοχειακής υποδοµής
  • Μια από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), δυναμικότητας 10 κλινών, για την αντιμετώπιση των περιστατικών σε υψηλές συνθήκες ασφαλείας
  • 13 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και αίθουσα σηπτικού χειρουργείου
  • Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί ΟΛΟ το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο
  • Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων
  • Εξειδικευμένα Τμήματα και Ειδικές Μονάδες για πιο αποτελεσματική φροντίδα
  • Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια, όπου πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις
  • Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Ο Όμιλος HHG: 

Διαθέτει 9 κορυφαία θεραπευτήρια, το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ, το Creta InterClinic στην Κρήτη, το City Hospital στην Καλαμάτα, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο, το Αρεταίειο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας Homecare, τα διαγνωστικά κέντρα Πlaton Δiagnosis, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, Και το Υγεία IVF Μονάδα Εμβρυογένεσις για τις πιο καινοτόμες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Την Y-Logimed και τη GMP με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την εταιρία Business Care που παρέχει υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το σύγχρονo Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.