Οι εγκαταστάσεις μας

Το Metropolitan General απαρτίζεται από δύο κύρια κτίρια τα οποία σχεδιάστηκαν κατόπιν ειδικής εργονομικής μελέτης. Η διαμόρφωση των χώρων συνδυάζει άριστα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική ενώ εξασφαλίζει τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

  • Διαθέτει 239 ειδικά σχεδιασμένες και άρτια εξοπλισμένες κλίνες, που αναπτύσσονται σε χώρους υψηλής ξενοδοχειακής υποδομής. Σε όλα τα δωμάτια, από σουίτα μέχρι τρίκλινα, παρέχεται τηλέφωνο, τηλεόραση, κλιματισμός και free wifi
  • Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διαθέτει 10 διαθέσιμες κλίνες, η καθεμία των οποίων βρίσκεται σε απομονωμένο χώρο (box) καθώς και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη διενέργεια αιμοκάθαρσης, όταν χρειάζεται. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ενισχύεται από την άριστη εργονομία του χώρου: φιλικός προς τον ασθενή και με μεγάλα παράθυρα που εξασφαλίζουν φυσικό φως.
  • 11 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία, για να καλύπτουν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά
  • Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στεγάζεται σε ειδικά σχεδιασμένη πτέρυγα, με μοντέρνους και φωτεινούς χώρους: μεγάλες αίθουσες αιμοκάθαρσης, ειδική χειρουργική αίθουσα για μικρές χειρουργικές επεμβάσεις και ευρύχωρους χώρους αναμονής και τραπεζαρίας για ασθενείς και συνοδούς. Διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κλίνες και καρέκλες με ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού, ατομικές τηλεοράσεις, ενώ παρέχεται ελαφρύ γεύμα στους ασθενείς.

Στο Metropolitan General διασφαλίζεται η ασφαλής πρόσβαση και μεταφορά ατόμων ΑμΕΑ στους χώρους του, διαθέτοντας ξεχωριστές ράμπες εισόδου και ειδικά WC.