Δωρεάν κλινικές εξετάσεις από τους ιατρούς του Μetropolitan στον Αλμυρό Μαγνησίας

Δεκάδες κάτοικοι των χωριών Αχίλλειο και Άγιοι Θεόδωροι του δήμου Αλμυρού Μαγνησίας, υποβλήθηκαν σε κλινικό προληπτικό έλεγχο από κλιμάκια γιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General του Ομίλου HHG, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη» που έχει αναπτυχθεί από τα νοσοκομεία την τελευταία εξαετία.

Με την υποστήριξη των προέδρων των δύο κοινοτήτων, οι ιατροί του Oμίλου βρέθηκαν στις πιο πάνω περιοχές το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου 2023 και υπέβαλλαν τους κατοίκους, σε καρδιολογικό, αγγειολογικό, ορθοπαιδικό και έλεγχο μαστού. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 300 κλινικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής.

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι κ.κ. Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού από το Metropolitan Hospital και o κ. Κώστας Κοντός Καρδιολόγος από το Metropolitan General.

Από το 2017 μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί χιλιάδες κάτοικοι στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη» του Μetropolitan, σε πολλά μέρη της Ελλάδας τα οποία είναι απομακρυσμένα από τα μεγάλα αστικά κέντρα και τις οργανωμένες δομές υγείας.