Το Παθολοανατομικό Εργαστήριο του Metropοlitan General διαπιστεύθηκε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των διαγνώσεων του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης - Ε.ΣΥ.Δ (Αρ. Πιστ. 1124) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012. Είναι ένα από τα ελάχιστα εργαστήρια ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα που έχουν λάβει αυτή τη διεθνή αναγνώριση.

Η διαπίστευση ISO 15189:2012 επικυρώνει την τεχνική επάρκεια του Εργαστήριου και τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους/τεχνικές του για τη διασφάλιση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ταχύτητας έκδοσης των αποτελεσμάτων. Το Εργαστήριο στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό ενώ διαθέτει σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Επιπλέον, το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο του Metropolitan General είναι ήδη πιστοποιημένο για το σύνολο των υπηρεσιών του κατά ΙSO 9001 και TEMOS ενώ υπόκειται σε τακτικούς εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους από τους διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς Ukneqas και Labquality.

Η διαπίστευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών αναβάθμισης του Metropolitan General με στόχο την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών υγείας.