NΕΕΣ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ METROPOLITAN GENERAL

Το συγκρότημα των Χειρουργείων του Metropolitan General περιλαμβάνει δεκατρείς (13) χειρουργικές αίθουσες, δώδεκα (12) άσηπτες και μία (1) αίθουσα σηπτικού χειρουργείου. Επίσης, περιλαμβάνει Μονάδα Λιθοτριψίας και Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (O.D.C) χειρουργημένων ασθενών.

Οι χειρουργικές αίθουσες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Είναι πλήρως θωρακισμένες για να προσφέρουν μεγαλύτερη ακτινοπροστασία, με τοίχους επενδυμένους με ειδική αντιμικροβιακή επικάλυψη ενώ κλείνουν με αυτόματες πόρτες με φωτοκύτταρα για την πρόληψη λοιμώξεων. Είναι διασυνδεμένες με τα πληροφοριακά συστήματα της Κλινικής και προσφέρουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και χρήσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των ασθενών σε ρομποτικά συστήματα και σε ηλεκτρονικούς πλοηγούς, βελτιώνοντας τόσο την ασφάλεια των επεμβάσεων όσο και το κλινικό αποτέλεσμα.

Κάθε αίθουσα είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, διαθέτοντας ρομποτικά και ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας γενιάς καθώς και τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και αναισθησιολογικό εξοπλισμό.

Όλα τα ανωτέρω επιτρέπουν την εφαρμογή των πιο εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών και τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων, σε συνθήκες ύψιστης ασφάλειας.