Δωρεάν τομοσύνθεση με κλινική εξέταση σε 5 γυναίκες

Η τομοσύνθεση ή αλλιώς «τρισδιάστατη» μαστογραφία αποτελεί την εξέλιξη της ψηφιακής μαστογραφίας. Eπειδή, λοιπόν, η πρόληψη είναι το Α και το Ω στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, προσφέρουμε σε 5 γυναίκες (άνω των 40 ετών) εντελώς δωρεάν τομοσύνθεση και κλινική εξέταση στο υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού μας.

Λάβετε τώρα μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας Like στο post, Comment με το ονοματεπώνυμό σας και ακολουθήστε το προφίλ του @metropolitan_general. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 όπου και θα ανακοινωθούν oι 5 νικήτριες στο προφίλ του Metropolitan General.

Τι είναι η τομοσύνθεση;

Η τομοσύνθεση αποτελεί το επόμενο βήμα στη μαστογραφική απεικόνιση, καθώς και μέθοδο εκλογής προληπτικού ελέγχου των μαστών. Εμφανίζει αυξημένα ποσοστά ανίχνευσης ύποπτων ευρημάτων σε πυκνούς μαστούς σε σχέση με τη δισδιάστατη (ψηφιακή) μαστογραφία, μειώνοντας τις μαστογραφικές λήψεις και τα ψευδώς θετικά ευρήματα της απλής μαστογραφίας.

Όροι Διαγωνισμού:

  • Για να ισχύει η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, πρέπει να έχετε κάνει Like στο post του διαγωνισμού, Comment με το ονοματεπώνυμό σας και Follow στο προφίλ του @metropolitan_general στο Instagram.
  • Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από τις νικήτριες του διαγωνισμού και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο.
  • Το δώρο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί χρηματικά παρά μόνο με την πραγματοποίηση των εξετάσεων.
  • Οι εξετάσεις του δώρου πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στις εγκαταστάσεις του Μetropolitan General που βρίσκεται Λεωφ. Μεσογείων 264 στο Χολαργό.
  • Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό.
  • Η προσφορά αφορά μόνο ενήλικες.
  • Για τον προγραμματισμό της εξέτασης μπορείτε να καλέσετε το αργότερο έως 29 Δεκεμβρίου 2023.
*Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής το προσωπικό και οι εξωτερικοί συνεργάτες του Hellenic Healthcare Group.