Ο κ. Βασίλειος Γκογκας Επεμβατικός Καρδιολόγος του Metropolitan General, ομιλητής στα μεγαλύτερα συνέδρια Επεμβατικής Καρδιολογίας στη Νοτιο-Ανατολική Ασία

Ο κ. Γκόγκας Βασίλειος, Επεμβατικός Καρδιολόγος και Eπιμελητής του Τομέα Καρδιάς του Metropolitan General, ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε 2 από τα μεγαλύτερα συνέδρια Επεμβατικής Καρδιολογίας στη Νοτιο-Ανατολική Ασία.

Στο συνέδριο στην Κίνα ο κ. Γκόγκας ήταν επίσημος ομιλητής και χειριστής ενός από τα LiveCases που έλαβαν χώρα και διοργανώθηκαν από το κέντρο αριστείας επεμβατικής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Nanjing όπου και έλαβε εξειδικευμένη εκπαίδευση για 3 χρόνια. To θέμα που ανέπτυξε ο κ. Γκόγκας ήταν «Σύμπλοκη Αγγειοπλαστική σε Νόσο Στελέχους» , ένα θέμα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της επεμβατικής κοινότητας καθώς συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία συνοδεύονται από χαμηλό SYNTAX score μπορούν πλέον να θεραπεύονται ελάχιστα επεμβατικά χωρίς την ανάγκη αορτοστεφανιαίας παράκαμψης.

Στο συνέδριο στη Νότια Κορέα ήταν ομιλητής και Πρόεδρος στρογγυλής τραπέζης όπου ανέπτυξε τις νέες τεχνικές 2 DES για τη θεραπεία σύμπλοκων διχασμών στελεχιαίων και μη στελεχιαίων βλαβών.