Διευθυντής Ουρολόγος του Metropolitan General στο 117ο Συνέδριο της Γαλλικής Ουρολογικής Εταιρείας

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε για τον κ. Μερτζιώτη, Διευθυντή Ουρολόγο του Metropolitan General, η πρόσκληση για ομιλία στο 117ο Ετήσιο Συνέδριο της Γαλλικής Ουρολογικής εταιρείας στο Παρίσι 22-25 Νοεμβρίου.

Ο Διευθυντής της Kλινικής Δρ. Μερτζιώτης Νικόλαος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εστιακής Θεραπείας παρουσίασε τα αποτελέσματα της Ελληνικής πολυκεντρικής μελέτης που σχεδίασε και ηγείται o ίδιος με τη συμμετοχή και της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας που αφορά την τεχνική της εστιακής θεραπείας (focal therapy) για τον εντοπισμένο καρκίνο του προστάτη με δυοδικό laser.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται επιτυχώς από το 2016 από τον κ. Μερτζιώτη στο Μetropolitan General, το οποίο είναι ένα από τα ελάχιστα κέντρα διεθνώς, όπου εφαρμόζεται η συγκεκριμένη μέθοδος φωτοεξάχνωσης για τον καρκίνο του προστάτη.

Η ομιλία προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του επιστημονικού κοινού και ιδίως των νέων Γάλλων ειδικευόμενων που εξέφρασαν την επιθυμία να μετεκπαιδευθούν στη συγκεκριμένη τεχνική 11στην Ελλάδα.

117o sinedrio

117o sinedrio galikis urologikis eterias1