Metropolitan RunClub: τρέξαμε και στον 40ο Μαραθώνιο

Το Metropolitan Hospital συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Μαραθώνιο της Αθήνας για άλλη μια χρονιά. Είμαστε υπερήφανοι για τα αφοσιωμένα μέλη του Metropolitan RunClub που τρέχουν με κοινή δέσμευση για την υγεία και τη ζωή. Αυτή η αφοσίωση φάνηκε κατά τη διάρκεια του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ιδιαίτερη αναγνώριση αξίζει στους συναδέλφους μας από το Metropolitan Hospital και το Metropolitan General που συμμετείχαν στον απαιτητικό αγώνα των 42 χιλιομέτρων. Μεταξύ αυτών, ο κ. Βασίλειος Πολυμερόπουλος, Γενικός Χειρουργός του Metropolitan Hospital, επέδειξε εξαιρετικό πνεύμα τρέχοντας ως συνοδός σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η συγκλονιστική στιγμή στον τερματισμό, όπου το πλήθος φώναζε «Γεωργία! Γεωργία!» για να υποστηρίξει την κοπέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο, έκανε αυτόν τον μαραθώνιο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο.

Για το Metropolitan Hospital, το γεγονός αυτό ήταν μια ισχυρή απόδειξη του ακλόνητου πνεύματος της ομάδας μας και της κοινότητας. Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συμμετέχοντες για τα εξαιρετικά επιτεύγματά τους.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι υγείας και έμπνευσης τα επόμενα χρόνια!