Νέος χώρος στάθμευσης οχημάτων μέσω της υπηρεσίας Valet Parking

To Metropolitan General, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση νοσηλευόμενων συνοδών και επισκεπτών του, επέκτεινε την υπηρεσία Valet parking στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Λεωφ. Μεσογείων, κοντά στη στάση του μετρό «Χολαργός».

 Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται κατά την είσοδο των οχημάτων στο χώρο της Κλινικής, (από την οδό Πυθαγόρα) όπου τα οχήματα όσων επιθυμούν να κάνουν χρήση του Valet Parking παραδίδονται στον υπάλληλο της Park Assist. Έπειτα, παραδίδεται η κάρτα με τον αριθμό ταυτοποίησης του κλειδιού του αυτοκινήτου, από τον υπάλληλο της Park Assist στον κάτοχο του αυτοκινήτου.

Το όχημα μεταφέρεται από τον υπάλληλο της Park Assist στο νέο χώρο στάθμευσης κοντά στο μετρό «Χολαργός». Ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα πρέπει να ενημερώσει την Park Assist 15 λεπτά προ της επιθυμητής ώρας αναχώρησής του για την παράδοση του οχήματός του.

Η πληρωμή της υπηρεσίας από τον πελάτη γίνεται στο ταμείο εσωτερικών ασθενών στο ισόγειο του νέου κτιρίου (15€ ανεξαρτήτως ωρών παραμονής). Ο πελάτης παραλαμβάνει το όχημά του με την επίδειξη της απόδειξης.