Συνέδριο «Καρδιολογία 2023» στο Metropolitan General

Με μεγάλη διαδικτυακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε επιτυχώς το συνέδριο «Καρδιολογία 2023», το οποίο πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 16 και Σάββατο  17 Ιουνίου.

Η συμμετοχή των συνέδρων έφθασε τους 978 και σε κάθε συνεδρία συμμετείχαν περίπου 300 ιατροί. Οι χαιρετισμοί έγιναν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Καθηγητή κο Γ. Κοχιαδάκη, από το Δ/ντη – Καθηγητή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κ. Τσιούφη, από το Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Metropolitan General κ. Θ. Ξενάκη και τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Metropolitan General κ. Α. Μαχαίρα. Την έναρξη του συνεδρίου έκανε ο Καθηγητής κ. Π. Σκανδαλάκης Πρόεδρος & Συντονιστής της ΗEAL Academy.

Η παρουσία των Καρδιολόγων του Metropolitan General με ενδιαφέροντα περιστατικά ανέδειξε το υψηλό επίπεδο του κλινικού και επιστημονικού έργου του Νοσοκομείου μας στην Καρδιολογία.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου συμμετείχαν συνάδελφοι από τον Όμιλο HHG, από το Πανεπιστήμιο και το ΕΣΥ. Η εμπειρία όλων μας από το νοσοκομειακό και πανεπιστημιακό χώρο προσφέρει τη δυνατότητα και στα νοσοκομεία του ιδιωτικού χώρου να συμβάλουν στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, που θεωρείται άκρως απαραίτητο εφόδιο για την ορθή πρακτική της ιατρικής επιστήμης στους συνανθρώπους μας.