Συνεργασία του Metropolitan General  με τη Medical Tourism Hub στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού

Η Ελλάδα είναι ευρέως γνωστή ως ένα από τα ομορφότερα μέρη διεθνώς για τουρισμό, αυτό που δεν είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο είναι ότι εξελίσσεται σημαντικά και στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού.

Το Metropolitan General, ως ένα από τα κορυφαία θεραπευτήρια της Ελλάδας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Medical Tourism Hub, που έχει ως αντικείμενο τη διαμεσολάβηση στη δια-συνοριακή παροχή ιατρικών υπηρεσιών, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής από έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Η διασυνοριακή παροχή ιατρικών υπηρεσιών αποτελεί μια κρίσιμη λειτουργία στη διαδικασία επιλογής από πλευράς ασθενούς, της χώρας και του παρόχου καθώς είναι μια απόφαση που απαιτεί εξονυχιστική έρευνα και έλεγχο και χρήζει έγκυρης και υπεύθυνης υποστήριξης.

Στο Metropolitan General με γνώμονα πάντα την άψογη περίθαλψη των ασθενών, προσφέρουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ιατρικούς τουρίστες που εμπιστεύονται την Κλινική μας και επιλέγουν την Ελλάδα για τις θεραπείες τους.

Η καταλληλόλητα του Θεραπευτηρίου έχει πιστοποιηθεί και από το διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισµού TEMOS International για το υψηλό επίπεδο των παρεχοµένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδοµές του, καθώς και από τον διεθνή οργανισμό Diplomatic Council (DC) ως «Preferred Partner Hospital» και ένα από τα «Best Hospitals Worldwide».