Το Metropolitan General Δίπλα στον Αρχηγό της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Το Metropolitan General, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, εν όψει της συμμετοχής της στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (12-18.07), ανέλαβε τη θεραπεία και αποκατάσταση του αθλητή και αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Γιώργου Μακρή, που τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα που τον παρακολουθεί, ο Dr. Σταύρος Αλευρογιάννης, Διευθυντής Κλινικής Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Γόνατος-Ισχίου Metropolitan General και Υπεύθυνος Αθλητίατρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), και ο κ. Σταύρος Τόϊλος, Διευθυντής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας, δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία επούλωσης του τραυματισμού. Πιστεύουν ότι με την κατάλληλη συντηρητική αντιμετώπιση, ο αθλητής θα καταφέρει να αγωνιστεί με αξιώσεις με την Εθνική μας Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο αθλητής λαμβάνει συντηρητική αγωγή ενώ ακολουθεί ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης του ώμου, κάνοντας χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού του Κέντρου Φυσικοθεραπείας του Μetropolitan General (όπως είναι η πισίνα αποκατάστασης, το μηχάνημα Human Tecar, το ισοκινητικό δυναμόμετρο, ο κρουστικός υπέρηχος κλπ.).

Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και σύντομα, επιστροφή στους αγώνες!