Βέλτιστες Ψηφιακές Πρακτικές Business Finance θα παρουσιάσουν το Metropolitan General και ο CFO του

Το Metropolitan General, μέλος του Hellenic Healthcare Group του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, και ο Οικονομικός Διευθυντής του (CFO), κ. Νίκος Λεκάκης, θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές ψηφιοποίησης οικονομικών υπηρεσιών στο B2B ψηφιακό συνέδριο «Business Finance in Action» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Μαΐου.

Επιφανείς CFOs και ανώτερα στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων από κάθε κλάδο, πρόκειται να παρουσιάσουν τις πιο smart πρακτικές. Ειδικότερα, στην ενότητα «Υγεία», ο κ. Ν. Λεκάκης, θα παρουσιάσει νέα εργαλεία και σύγχρονες εφαρμογές business finance που δημιουργήθηκαν με στόχο την περαιτέρω ψηφιοποίηση των οικονομικών υπηρεσιών λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.

Πρωτοπόρο πάντα στις εξελίξεις στην υγεία και με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, το Metropolitan General θα είναι το μοναδικό θεραπευτήριο που θα εκπροσωπεί τον κλάδο παροχής υπηρεσιών υγείας στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα: ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το link : https://www.eventora.com/en/Events/financeinaction-2021?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Business+Finance+in+Action+-+19%2F05%2F2021