Ενημερωτική διάλεξη από τον Τομέα Καρδιάς του Metropolitan General στο δήμο Ζωγράφου

Tη Δευτέρα 10.05.2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το έμφραγμα μυοκαρδίου και το εγκεφαλικό;» στο δήμο Ζωγράφου, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Στέφανο Γρ. Φούσα, Ε. Καθηγητή Καρδιολογίας - Τ. Πρόεδρο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Συντονιστή - Διευθυντή Τομέα Καρδιάς του Μetropolitan General.

Ο κ. Φούσας έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα προστατέψουμε και θα θωρακίσουμε την καρδιά μας από το έμφραγμα του μυοκαρδίου και πώς θα μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου, ενώ στο τέλος της διάλεξης ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις από πολλούς πολίτες που παρακολούθησαν τη διάλεξη.

O Τομέας Καρδιάς του Metropolitan General, ο οποίος στελεχώνεται από διακεκριμένους επιστήμονες, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και σε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Διοργανώνοντας από κοινού με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα, αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία τη σημασία της ενημέρωσης και της πρόληψης, με στόχο την προαγωγή της υγείας.

zwgrafo