Πανελλήνιο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «COVID-19 και επιπτώσεις»

Το Πανελληνιο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), ανοιχτό στο κοινό με θέμα «Covid-19 και επιπτώσεις» πραγματοποίηθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 με τη συμμετοχή μελών του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών.

Το σεμινάριο κάλυψε όλο το φάσμα των επιδράσεων του κορωνοϊου στον τομέα της υγείας αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό τομέα. Αναπτυχθηκαν θέματα όπως κορωνοϊός και καρδιαγγειακή πρόληψη, εγκυμοσύνη, σακχαρώδης διαβήτης.

Το σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό κάθως το παρακολούθησαν περίπου 5.500 άτομα. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Ελισάφ Μωυσής, Καθηγητής - Δήμαρχος Ιωαννίνων, ο κος Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, ο κος Πασχόπουλος Μηνάς, Καθηγητής - Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο κος Σαρόγλου Γεώργιος, Ομοτ. Καθηγητής - Διευθυντής Παθολόγος Metropolitan Hospital. Το συντονισμό είχε ο κ. Στέφανος Γρ. Φούσας, Ε. Καθηγητής Καρδιολογίας, Τ. Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και συντονιστής του Τομέα Καρδιάς Metropolitan General.

Tο σεμινάριο είναι διαθέσιμο εδώ https://www.livemedia.gr/epiptoseiscovid19