Αφίσα Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής κηλών

Το Metropolitan General συμμετέχει ως χορηγός στο 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών στις 17 & 18 Μαΐου 2019, στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα. Την Πέμπτη 16 Μαΐου θα προηγηθεί ΠροΣυνεδριακό Σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση στο Ρομποτικό Σύστημα Da Vinci Xi» στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ISLE.

Στο Σεμινάριο θα παρουσιαστούν εκτενώς όλες οι τεχνικές αποκατάστασης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος με έμφαση σε όλες τις νέες μεθόδους και τα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα. Παρουσιάσεις video τεχνικών, δύσκολων περιστατικών, και συζητήσεις-αντιπαραθέσεις (debates) θα αναλύσουν σε βάθος όλες τις χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αντιμετώπιση των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Συντονιστής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Αρχοντοβασιλης Φώτης MD, PhD, FEHS, FISS, Διευθυντής της ΣΤ΄ Χειρουργικής Κλινικης του Metropolitan General και Γενικός Γραμματεας της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικης (ΕΕΕΧ). Πρόεδρος της ΕΕΕΧ, που αποτελεί τον επιστημονικό φορέα του Σεμιναρίου, είναι ο Καθηγητής Χειρουργικής κ. Θεοδώρου Δημήτριος.

Παράλληλα θα συμμετέχουν ως ομιλητές καταξιωμένοι Έλληνες Χειρουργοί με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο την Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική των Κηλών του Κοιλιακού τοιχώματος.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Επισημαίνεται ότι κάθε (1) μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης αντιστοιχεί σε μία πλήρη ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Πιστοποιητικά παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους μετά το πέρας του Σεμιναρίου και ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Σεμιναρίου:

https://herniacourse2019.gr/