Οι επεμβάσεις που θεραπεύουν το διαβήτη

«O διαβήτης μπορεί όχι μόνο να ρυθμιστεί, αλλά και να θεραπευτεί!» Αυτό ήταν το μήνυμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα με την υποστήριξη του Μetropolitan General.

Η εκδήλωση με θέμα «Οι επεμβάσεις που θεραπεύουν το διαβήτη» ήταν μία πρωτοβουλία της επιστημονικής εταιρείας ΣυνΔια (Συνεργασία για τη Χειρουργική Θεραπεία του Διαβήτη) και κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκαν με διαγράμματα και σχέδια σε πόστερ, έντυπο υλικό και επιστημονικά βίντεο τα βιολογικά φαινόμενα που συντελούν στη ρύθμιση του σακχάρου, οι μηχανισμοί δράσης των αντιδιαβητικών επεμβάσεων και τα αποτελέσματά τους.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν επιπλέον την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους Διευθυντές του Τμήματος Βαριατρικής και Μεταβολικής Χειρουργικής του Μetropolitan General και επικεφαλής της ΣυνΔια, κ.κ. Βουδούρη Οδυσσέα και Μελισσά Ιωάννη, καθώς και να παραλάβουν κουπόνια με δωρεάν μέτρηση c-πεπτιδίου, προσφορά του Metropolitan General. Η μέτρηση c-πεπτιδίου είναι μια ειδική εξέταση για τον προσδιορισμό των διαβητικών ασθενών που μπορούν να επωφεληθούν από αντιδιαβητική επέμβαση.

anakoi sundia content

Ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης συνομιλεί με έναν ενδιαφερόμενο, ενώ ο κ. Iωάννης Μελισσάς φαίνεται πίσω, σε ενημερωτικό video στην τηλεόραση