Metropolitan General: ΔΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Το Metropolitan General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15 Μαΐου) και θέλοντας να γιορτάσει μαζί σας «τον πιο σταθερό δεσμό στη ζωή όλων», σας κάνει ΔΩΡΟ ένα Quick Check up, έτσι ώστε να φύγετε ήσυχοι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, έχοντας πρώτα κάνει ένα γρήγορο έλεγχο της υγείας σας!

Επιπλέον, παρέχει έκπτωση σε ένα από τα Basic Check up της Κλινικής, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας. Την έκπτωση μπορείτε είτε να τη χρησιμοποιήσετε εσείς, είτε να την κάνετε δώρο σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας!

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος που περιλαμβάνει τις εξετάσεις: γενική αίματος, ουρία, σάκχαρο, χoληστερόλη, LDL, HDL, τριγλυκερίδια, κρεατινίνη, γενική ούρων. Τα αποτελέσματα συνοδεύονται από γραπτή ιατρική έκθεση και οδηγίες.

Σημειώνεται ότι η προσφορά αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

30% έκπτωση σε ένα από τα Basic Check up, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/12/18. Πρόκειται για check up που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κάλυψη των αναγκών πρόληψης όλων των ηλικιακών ομάδων:

BASIC ≥20 ετών (αφορά κι άτομα ≥16): γενική αίματος, γενική ούρων, ΤΚΕ, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερόλη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια, σίδηρος

BASIC ≥30 ετών : συμπεριλαμβάνεται το Basic ≥20 και επιπλέον, φερριτίνη, SGOT/AST, SGPT/ALT, γ-GT, κάλιο, νάτριο, ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)

BASIC ≥40 ετών: συμπεριλαμβάνονται το Basic ≥20, το Basic ≥30 και επιπλέον, ασβέστιο, φώσφορος, ολικά λευκώματα, ουρικό οξύ, ΤSH, FT4, αλκαλική φωσφατάση, ολικά λιπίδια

Oι ανωτέρω προσφορές ισχύουν για όσους επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 6502165 (8:00-16:00) από τις 15 Μαΐου έως τις 17 Μαΐου 2018 για να προγραμματίσουν το Δωρεάν Check up και να παραλάβουν το κουπόνι έκπτωσης.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Εμπορική Διεύθυνση Metropolitan General: Χρύσα Θεοδώρου,τηλ.: 210 650 2660