HEAL ΑCADEMY : ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ  ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

To HEAL Academy, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σύγχρονο κέντρο μετεκπαίδευσης για επαγγελματίες υγείας, μέλος του ομίλου Hellenic Healthcare, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές του δράσεις με τη διοργάνωση Επετειακού Σεμιναρίου Νοσηλευτών και Μαιών αύριο, Σάββατο 15 Μαΐου, στις 08:45.

Το workshop με θέμα «Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη λοιμώξεων στο Χειρουργείο και στη ΜΕΘ μέσα στην πανδημία. Ενσωμάτωση Κατευθυντήριων Οδηγιών και Βέλτιστων Πρακτικών στην κλινική πράξη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του HEAL Academy στο Μαρούσι, με ομιλητές/εκπαιδευτές από το νοσηλευτικό, μαιευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των θεραπευτηρίων του HHG, του Υγεία, του Metropolitan Hospital, του Metropolitan General, του Μητέρα, του Λητώ και της Creta Interclinic.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλέξεις σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση και επίδειξη video ενώ το αναλυτικό του πρόγραμμα βρίσκεται εδώ.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά στον σύνδεσμο: https://heal.interfima.org/