StaySafe: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για εξετάσεις COVID-19 στα Θεραπευτήρια και Διαγνωστικά Κέντρα του HHG

Το Hellenic Healthcare Group, o μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος υγείας στην Ελλάδα, προσφέρει τη νέα υπηρεσία StaySafe για αξιόπιστες, ταχείες και υψηλής ευαισθησίας εξετάσεις ανίχνευσης COVID-19. Το HHG δημιουργεί ένα σύγχρονο και εκτεταμένο δίκτυο για τη φροντίδα της υγείας, ώστε να παραμένουμε, να μετακινούμαστε, να ταξιδεύουμε με ασφάλεια αλλά και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε, ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας StaySafe ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και γρήγορα να προγραμματίσει το τεστ της επιλογής του στο Θεραπευτήριο ή το Διαγνωστικό Κέντρο που επιθυμεί, να κλείσει το ραντεβού και να προπληρώσει online. Από εκεί και μετά το μόνο που απαιτείται είναι να προσέλθει στο σημείο με ειδική σήμανση «StaySafe» στο Θεραπευτήριο ή Διαγνωστικό Κέντρο επιλογής για να υποβληθεί στην εξέταση. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα Θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Metropolitan General και Μητέρα, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab και τα υπερσύγχρονα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot (Περιστέρι, Κηφισιά, Γλυφάδα).

Επιπλέον, το StaySafe προσφέρει τη δυνατότητα διεξαγωγής ομαδικών δειγματοληψιών -κατόπιν συνεννόησης- με αξιόπιστα και ταχύτατα αποτελέσματα σε χώρους εργασίας ή εκδηλώσεων κ.ά. (Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο staysafe@alab.gr).

Όλα τα τεστ -Real Time RT-PCR, Υπερταχεία μοριακή ανίχνευση και Rapid Antigen Test-ανιχνεύουν και τη μετάλλαξη Όμικρον. 


Περισσότερες πληροφορίες στο:  staysafe.digitalclinic.gr

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη. Ο Όμιλος διαθέτει 7 κορυφαία θεραπευτήρια – Υγεία, Metropolitan Hospital, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο – την εταιρία εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων Y-Logimed, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία απομακρυσμένης ιατρικής περίθαλψης, Digital Clinic, και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot. Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.