Το Metropolitan General, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, διαθέτει πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο Τμήμα Check Up, παρέχοντας Basic, Plus και Just for U προγράμματα προληπτικού έλεγχου.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ατόμου ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το ιατρικό ιστορικό του, ενώ μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμα πιο εξατομικευμένους ελέγχους υγείας.

Στόχος του τμήματος αποτελεί η έγκαιρη διάγνωση τυχόν προβλημάτων υγείας πριν παρουσιαστούν συμπτώματα, για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων συνοδεύονται από γραπτή ιατρική έκθεση και οδηγίες.

Check up στο Metropolitan General

Διαγνωστικές, εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο στο Κεντρικό Κτίριο της Κλινικής, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις και οι άσκοπες καθυστερήσεις. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα Εξωτερικά Ιατρεία, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση συνεργασία διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων, εφόσον κρίνεται αναγκαίο.

Τo Tμήμα Check up στελεχώνεται από εξειδικευμένο Γενικό Ιατρό με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ενώ λειτουργεί κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:00-16:00). Η γραμματεία του τμήματος μπορεί να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία σας.

Πακέτα προληπτικού ελέγχου

Kάθε πακέτο Check up έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιέχει όλους τους απαραίτητους δείκτες που θα βοηθήσουν το ιατρικό προσωπικό να διαγνώσει με ακρίβεια την κατάσταση υγείας του ατόμου.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό!
(*) Υποχρεωτικά δεδομένα και συγκατάθεση: εάν δεν επιθυμείτε να τα παρέχετε, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημα σας
Invalid Input