Το Metropolitan General φροντίζει με κάθε τρόπο για την καλή υγεία όποιου «χτυπήσει την πόρτα του». Ωστόσο, καλή υγεία δεν σημαίνει μόνο θεραπεία, σημαίνει και πρόληψη και αυτή με τη σειρά της σημαίνει προσπάθεια για μια καλύτερη καθημερινότητα ατομική και κοινωνική. Σημαίνει ποιοτικό ελεύθερο χρόνο, σημαίνει δημιουργικό χρόνο, σημαίνει φροντίδα για το πνεύμα τουλάχιστον ανάλογη με εκείνην του σώματος, σημαίνει άθληση, διακέδαση, ψυχαγωγία… Γι’ αυτό και το Μetropolitan General, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, χορηγεί και στηρίζει κάθε ενέργεια ατομική ή συλλογική, που με αυτό το πνεύμα, προάγει την καθημερινή ζωή, παράγει πολιτισμό και, με έναν πλατύ και καθαρό τρόπο προάγει την καλή υγεία.

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την τιμή να μας επιλέξει ως επίσημους υποστηρικτές της υγείας των μελών του και των οικογενειών τους.

www.olympicwinners.gr
 

Λογότυπο ΑΕΚ

Ευχαριστούμε την ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ για την τιμή να στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ όπως του πρέπει και του αξίζει.

www.aekbc.gr
 

Λογότυπο Χολαργού
Λογότυπο Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ

Στηρίζουμε τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους Hollargos B.C και Α.Ο Υπάτου γιατί ο ρόλος τους είναι καθοριστικός στην ανάπτυξη και προαγωγή του αθλητικού πνεύματος στην τοπική κοινωνία.

www.holargosbc.gr
Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ
 

Λογότυπο ΟΣΕΚΑ

Το Metropolitan General στηρίζει τους αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) χορηγώντας τους δωρεάν τα εβδομαδιαία τεστ ελέγχου Covid-19 με PCR.

www.oseka.gr
 

Λογότυπο ΟΣΕΚΑ

Το Metropolitan General στηρίζει τους νέους αθλητές καλύπτοντας το κόστος του εξοπλισμού στην 15χρονη Ελπίδα-Παρασκευή Φιλιππίδη αθλήτρια σκοποβολής, η οποία έχει κατακτήσει το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες. Της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην αθλητική της σταδιοδρομία.