Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Μου άρεσε το καινούργιο μηχάνημα για την αγγειογραφία.
Χωρίς εξέλιξη δεν υπάρχουν αποτελέσματα!
Είπαν για εμάς 1
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς για την άψογη συνεργασία τους καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπο με το οποίο με προσέγγισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Για όλους και όλες σας στον 3ο όροφο, για την προσφορά και τα χαμόγελά σας, για την υπομονή και την αγωγή σας θερμά ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο! Θα σας θυμάμαι πάντα.
Είπαν για εμάς 1
Μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο Παθολογικό Τμήμα του Β΄ ορόφου για πνευμονική εμβολή θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω το Metropolitan για την παρασχεθείσα βοήθεια
Είπαν για εμάς 1
Γιατροί και προσωπικό, όλοι τους χαμογελαστοί, με υπομονή και διάθεση συνοδοιπορίας στο όποιο μας πρόβλημα! Χαρακτηριστικό ανθρώπων που υπηρετούν αξίες με ήθος και μεράκι.
Είπαν για εμάς 1
Μου σταθήκατε τόσο ανθρώπινα, τόσο υπομονετικά, με τόση αγάπη και κατανόηση στον πανικό μου, στον πόνο μου, στην ανασφάλειά μου που δεν έχω λόγια ούτε με ένα ευχαριστώ να το περιγράψω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Είπαν για εμάς 1
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Metropolitan για το κοινωνικό του έργο και την πολύτιμη προσφορά των δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων
Είπαν για εμάς 1
Σας ευχαριστώ όλους για ό,τι κάνετε! Κατόπιν εξέτασης στο Metropolitan Hospital Φαλήρου βρέθηκε ένα πρόβλημα στην καρδιά.Υποβλήθηκα σε μικροεπέμβαση και όλα πήγαν πήγαν καλά.
Είπαν για εμάς 1
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι δεν έχω σταματήσει να αναφέρομαι πάντα με θετικά λόγια για την Κλινική σας.
Είπαν για εμάς 1