Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Η ευγενέστατη συμπεριφορά και η εγρήγορση του προσωπικού και δη του νοσηλευτικού , όλα ήταν τέλεια και αυτό το λέω γιατί το συγκρίνω με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που πέρασα. .
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς ) με αντίληψη επιστημονική,
Είναι τα κορίτσια μου, που όταν αδειάζει ο θάλαμος και μένω μόνη μου, μου λένε “υπομονή κα Μαρία λίγο ακόμα έμεινε “. Είναι η ραχοκοκκαλιά του Metropolitan.Τους ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς
Είπαν για εμάς 1
Ήθελα να συγχαρώ το Metropolitan για την εξαιρετική επιλογή συνεργασίας με τον Διευθυντή ογκολογικού κ. Θεοφάνη Φλώρο ο οποίος είναι ο θεράπων ιατρός μου .
Η φιλικότητα του προσωπικού, η νοσοκομειακή υποδομή, η κατάρτιση του προσωπικού που σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Είπαν για εμάς 1
Το χρονικό διάστημα που παρακολουθούμαι στην νεφρολογική κλινική του Metropolitan περισσότερο από 2 μήνες ομολογώ ότι οι ιατροί, η Προϊσταμένη και το λοιπό νοσηλευτικό
Είναι αυτά τα κορίτσια που παρόλο τις φοβίες μου και το άγχος μου είναι δίπλα μου κάθε φορά, μπαινοβγαίνοντας στο δωμάτιο με χαμόγελο, θετική διάθεση και ένα καλό λόγο για όλες τις ασθενείς ρωτώντας αν χρειαζόμαστε κάτι.
Είπαν για εμάς 1
Η υποδοχή στο κέντρο μαστού ήταν εξαιρετική. Εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια και την γρήγορη-άμεση εξυπηρέτηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το Νοσοκομείο Metropolitan General. Ειδικότερα στην Διευθύντρια κ. Κοτσίνη Βασιλική και σε όλη την ομάδα της αλλά και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του 3ου ορόφου.
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς )
Το άρτιο ιατρικό προσωπικό. Άνθρωποι με χαμόγελα και υψηλό επίπεδο γνώσεων. Λοιπό προσωπικό με χαμόγελο και ευγένεια
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να μεταφέρω και γραπτώς τις ευχαριστίες μου για την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού του ορόφου αλλά και του νοσοκομείου γενικότερα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι δεν έχω σταματήσει να αναφέρομαι πάντα με θετικά λόγια για την Κλινική σας.
Είπαν για εμάς 1
Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξοικειωμένο να προσφέρει στον ασθενή ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με ακρίβεια στους χειρισμούς τους.
Όλες οι υπηρεσίες ήταν άμεσες, καταρτισμένες και φιλικές προς τον ασθενή και το συνοδό.
Είπαν για εμάς 1