Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Η ευγενέστατη συμπεριφορά και η εγρήγορση του προσωπικού και δη του νοσηλευτικού , όλα ήταν τέλεια και αυτό το λέω γιατί το συγκρίνω με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που πέρασα. .
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς ) με αντίληψη επιστημονική,
Η εξαιρετικά φιλική συμπεριφορά του νοσηλευτικού προσωπικού και των ιατρών καθώς και η καλόγουστη οικοδομή και οι ευχάριστοι χρωματισμοί.
Είπαν για εμάς 1
Μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο Παθολογικό Τμήμα του Β΄ ορόφου για πνευμονική εμβολή θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω το Metropolitan για την παρασχεθείσα βοήθεια
Η φιλικότητα του προσωπικού, η νοσοκομειακή υποδομή, η κατάρτιση του προσωπικού που σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Είπαν για εμάς 1
Το χρονικό διάστημα που παρακολουθούμαι στην νεφρολογική κλινική του Metropolitan περισσότερο από 2 μήνες ομολογώ ότι οι ιατροί, η Προϊσταμένη και το λοιπό νοσηλευτικό
Η ομαδικότητα και η ανθρώπινη και φιλική εξυπηρέτηση από όλους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τον ασθενή.
Είπαν για εμάς 1
Η υποδοχή στο κέντρο μαστού ήταν εξαιρετική. Εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια και την γρήγορη-άμεση εξυπηρέτηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Η ευγενέστατη συμπεριφορά και η εγρήγορση του προσωπικού και δη του νοσηλευτικού, όλα ήταν τέλεια και αυτό το λέω γιατί το συγκρίνω με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που πέρασα.
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς )
Η ομαδικότητα και η ανθρώπινη και φιλική εξυπηρέτηση από όλους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τον ασθενή.
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να μεταφέρω και γραπτώς τις ευχαριστίες μου για την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού του ορόφου αλλά και του νοσοκομείου γενικότερα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι δεν έχω σταματήσει να αναφέρομαι πάντα με θετικά λόγια για την Κλινική σας.
Είπαν για εμάς 1
Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξοικειωμένο να προσφέρει στον ασθενή ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με ακρίβεια στους χειρισμούς τους.
Η συμπεριφορά του νοσηλευτικού προσωπικού. Ηρεμία, χαμόγελο, σιγουριά. Ανθρώπινοι και με συμπεριφορά σαν να έχουν τον κάθε ασθενή μοναδικό.
Είπαν για εμάς 1