Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Μου άρεσε το καινούργιο μηχάνημα για την αγγειογραφία.
Χωρίς εξέλιξη δεν υπάρχουν αποτελέσματα!
Είπαν για εμάς 1
Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό της Κλινικής σας και ειδικότερα στο προσωπικό του 3ου και του 4ου ορόφου.
Για όλους και όλες σας στον 3ο όροφο, για την προσφορά και τα χαμόγελά σας, για την υπομονή και την αγωγή σας θερμά ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο! Θα σας θυμάμαι πάντα.
Είπαν για εμάς 1
Μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο Παθολογικό Τμήμα του Β΄ ορόφου για πνευμονική εμβολή θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω το Metropolitan για την παρασχεθείσα βοήθεια
Η φιλικότητα του προσωπικού, η νοσοκομειακή υποδομή, η κατάρτιση του προσωπικού που σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Είπαν για εμάς 1
Το επίπεδο της ασφάλειας, η εξυπηρέτηση στο πάρκινγκ, οι άνθρωποι σας στη γραμματεία και η αντίληψη τους, η φροντίδα και η ποιότητα του νοσηλευτικού προσωπικού
Μου σταθήκατε τόσο ανθρώπινα, τόσο υπομονετικά, με τόση αγάπη και κατανόηση στον πανικό μου, στον πόνο μου, στην ανασφάλειά μου που δεν έχω λόγια ούτε με ένα ευχαριστώ να το περιγράψω.
Είπαν για εμάς 1
Το χαμόγελο, η αρτιότητα εκπαίδευσης και η αμεσότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού μας προλάβαινε και μας παρείχε αυτό που θέλαμε να ζητήσουμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Η ευγενέστατη συμπεριφορά και η εγρήγορση του προσωπικού και δη του νοσηλευτικού, όλα ήταν τέλεια και αυτό το λέω γιατί το συγκρίνω με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που πέρασα.
Είπαν για εμάς 1
Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Metropolitan για το κοινωνικό του έργο και την πολύτιμη προσφορά των δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων
Γιατροί και προσωπικό, όλοι τους χαμογελαστοί, με υπομονή και διάθεση συνοδοιπορίας στο όποιο μας πρόβλημα! Χαρακτηριστικό ανθρώπων που υπηρετούν αξίες με ήθος και μεράκι.
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να μεταφέρω και γραπτώς τις ευχαριστίες μου για την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού του ορόφου αλλά και του νοσοκομείου γενικότερα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι δεν έχω σταματήσει να αναφέρομαι πάντα με θετικά λόγια για την Κλινική σας.
Είπαν για εμάς 1
Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξοικειωμένο να προσφέρει στον ασθενή ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με ακρίβεια στους χειρισμούς τους.
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς για την άψογη συνεργασία τους καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπο με το οποίο με προσέγγισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είπαν για εμάς 1