Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Μου άρεσε το καινούργιο μηχάνημα για την αγγειογραφία.
Χωρίς εξέλιξη δεν υπάρχουν αποτελέσματα!
Είπαν για εμάς 1
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς για την άψογη συνεργασία τους καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπο με το οποίο με προσέγγισαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είπαν για εμάς 1
Για όλους και όλες σας στον 3ο όροφο, για την προσφορά και τα χαμόγελά σας, για την υπομονή και την αγωγή σας θερμά ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο! Θα σας θυμάμαι πάντα.
Είπαν για εμάς 1
Γιατροί και προσωπικό, όλοι τους χαμογελαστοί, με υπομονή και διάθεση συνοδοιπορίας στο όποιο μας πρόβλημα! Χαρακτηριστικό ανθρώπων που υπηρετούν αξίες με ήθος και μεράκι.
Είπαν για εμάς 1
Μου σταθήκατε τόσο ανθρώπινα, τόσο υπομονετικά, με τόση αγάπη και κατανόηση στον πανικό μου, στον πόνο μου, στην ανασφάλειά μου που δεν έχω λόγια ούτε με ένα ευχαριστώ να το περιγράψω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Είπαν για εμάς 1
Ήταν εξαιρετική η φροντίδα και η ευγένεια όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του 2ου και 3ου ορόφου.
Είπαν για εμάς 1
Επειδή έχω εμπειρία και από άλλο νοσοκομείο, το δικό σας είναι εξαιρετικό τόσο σε παροχή υπηρεσιών, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Είπαν για εμάς 1
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι δεν έχω σταματήσει να αναφέρομαι πάντα με θετικά λόγια για την Κλινική σας.
Είπαν για εμάς 1