Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την ευγενική χορηγία σας προσφέροντας είκοσι (20) μεταχειρισμένες μεταλλικές ντουλάπες αποδυτηρίων
Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην UNESCO και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κλινική ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ του Ομίλου HHG για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία
Είπαν για εμάς 1
Στα περίπου δύο χρόνια θεραπείας μου στο τμήμα ODC η όλη διαδικασία ήταν άκρως ικανοποιητική. Ειδικά για το προσωπικό, ήταν επαγγελματίες στα θέματα θεραπείας
Θέλω να περιγράψω με όλη μου την ειλικρίνεια τη συμπεριφορά του νοσηλευτικού προσωπικού στο τμήμα Χημειοθεραπειών του ''METROPOLITAN GENERAL΄΄.
Είπαν για εμάς 1
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνδρομή σας στην ομαλή λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου μας.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευγενέστατη εξυπηρέτηση, το όμορφο χαμόγελό σας, για το χιούμορ σας τις δύσκολες ημέρες της νοσηλείας.
Είπαν για εμάς 1
Το χρονικό διάστημα που παρακολουθούμαι στην νεφρολογική κλινική του Metropolitan περισσότερο από 2 μήνες ομολογώ ότι οι ιατροί, η Προϊσταμένη και το λοιπό νοσηλευτικό
Είναι αυτά τα κορίτσια που παρόλο τις φοβίες μου και το άγχος μου είναι δίπλα μου κάθε φορά, μπαινοβγαίνοντας στο δωμάτιο με χαμόγελο, θετική διάθεση και ένα καλό λόγο για όλες τις ασθενείς ρωτώντας αν χρειαζόμαστε κάτι.
Είπαν για εμάς 1
Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το Νοσοκομείο Metropolitan General. Ειδικότερα στην Διευθύντρια κ. Κοτσίνη Βασιλική και σε όλη την ομάδα της αλλά και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του 3ου ορόφου.
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς )
Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου για την άριστη αντιμετώπιση μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είναι τα κορίτσια μου, που όταν αδειάζει ο θάλαμος και μένω μόνη μου, μου λένε “υπομονή κα Μαρία λίγο ακόμα έμεινε “. Είναι η ραχοκοκκαλιά του Metropolitan. Τους ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς
Είπαν για εμάς 1
Ήθελα να συγχαρώ το Metropolitan για την εξαιρετική επιλογή συνεργασίας με τον Διευθυντή ογκολογικού κ. Θεοφάνη Φλώρο ο οποίος είναι ο θεράπων ιατρός μου.
Όλες οι υπηρεσίες ήταν άμεσες, καταρτισμένες και φιλικές προς τον ασθενή και το συνοδό.
Είπαν για εμάς 1