Εκ μέρους των Ολυμπιονικών θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στη Διοίκηση του Metropolitan για τις ολοκληρωμένες παροχές υγείας του Metropolitan Hospital και του Μetropolitan General
Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου για την άριστη αντιμετώπιση μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.
Είναι τα κορίτσια μου, που όταν αδειάζει ο θάλαμος και μένω μόνη μου, μου λένε “υπομονή κα Μαρία λίγο ακόμα έμεινε “. Είναι η ραχοκοκκαλιά του Metropolitan.Τους ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς
Είπαν για εμάς 1
Ήθελα να συγχαρώ το Metropolitan για την εξαιρετική επιλογή συνεργασίας με τον Διευθυντή ογκολογικού κ. Θεοφάνη Φλώρο ο οποίος είναι ο θεράπων ιατρός μου .
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευγενέστατη εξυπηρέτηση, το όμορφο χαμόγελό σας, για το χιούμορ σας τις δύσκολες ημέρες της νοσηλείας.
Είπαν για εμάς 1
Το χρονικό διάστημα που παρακολουθούμαι στην νεφρολογική κλινική του Metropolitan περισσότερο από 2 μήνες ομολογώ ότι οι ιατροί, η Προϊσταμένη και το λοιπό νοσηλευτικό
Είναι αυτά τα κορίτσια που παρόλο τις φοβίες μου και το άγχος μου είναι δίπλα μου κάθε φορά, μπαινοβγαίνοντας στο δωμάτιο με χαμόγελο, θετική διάθεση και ένα καλό λόγο για όλες τις ασθενείς ρωτώντας αν χρειαζόμαστε κάτι.
Είπαν για εμάς 1
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το άριστο νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο μας φροντίζει καθημερινά με πολλή αγάπη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το Νοσοκομείο Metropolitan General. Ειδικότερα στην Διευθύντρια κ. Κοτσίνη Βασιλική και σε όλη την ομάδα της αλλά και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του 3ου ορόφου.
Είπαν για εμάς 1
Μια συγκροτημένη μονάδα με πολύ άξιους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις και όλες τις ειδικότητες ( από το γκαράζ, την είσοδο, την ασφάλεια, το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς )
Σας ευχαριστούμε πολύ για το εξαίρετο προσωπικό, που έκανε τη διαμονή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.
Είπαν για εμάς 1
Θα ήθελα να μεταφέρω και γραπτώς τις ευχαριστίες μου για την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού του ορόφου αλλά και του νοσοκομείου γενικότερα.
Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό, ευγενέστατο προσωπικό στο Metropolitan General. Συνόδεψα μια φίλη που έκανε εξετάσεις και εντυπωσιάστηκα από το πόσο ευγενείς και caring είναι όλοι.
Είπαν για εμάς 1
Ευχαριστούμε το ιατρικό και πάνω από όλα το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Metropolitan General
Όλες οι υπηρεσίες ήταν άμεσες, καταρτισμένες και φιλικές προς τον ασθενή και το συνοδό.
Είπαν για εμάς 1