Υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού

Διεθνή πρότυπα, τεχνολογία αιχμής, ολοκληρωμένη φροντίδα

Το νέο Κέντρο Μαστού του Μetropolitan General αποτελεί ένα πρότυπο επιστημονικό κέντρο σύμφωνα με τα διεθνή standards. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Διαθέτει διεπιστημονική Ομάδα από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρουργούς μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους.

Δίνει έμφαση στην πρώιμη διάγνωση που αυξάνει την καλή πρόγνωση, παρέχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σε μία μόνο επίσκεψη στο θεραπευτήριο: πλήρης απεικονιστικός έλεγχος (υπερηχογράφημα μαστού, ελαστογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση), κλινική εξέταση και αξιολόγηση των απεικονιστικών εξετάσεων από χειρουργό μαστού, και αν χρειαστεί, ταυτοποίηση τυχόν βλάβης (κυτταρολογική εξέταση-FNA, ιστολογική εξέταση-core biopsy, στερεοτακτική βιοψία-mammomat revelation).

Στόχος του η σφαιρική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Γι’ αυτό το λόγο, συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων εμπλεκόμενων ειδικοτήτων και επιστήμονες υγείας της Κλινικής όπως με παθολόγους-ογκολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, παθολογοανατόμους, πυρηνικούς ιατρούς, γυναικολόγους, επεμβατικούς ακτινολόγους, ψυχολόγους, κλινικούς διαιτολόγους, φυσιοθεραπευτές.

Διαθέτει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, όπως το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation, που εξασφαλίζει την πλέον έγκυρη και ταχεία διάγνωση.

Το Κέντρο Μαστού δέχεται παραπεμπτικά ΕΟΠΥΥ για τη διενέργεια ψηφιακής μαστογραφίας.