Ο Τομέας Καρδιάς του Metropolitan General υποδέχεται την Πρεσβεία Της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Χολαργό

Σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη του κύριου Βασίλειου Γκόγκα, Επιμελητή Επεμβατικού Καρδιολόγου του Τομέα Καρδιάς και του καθηγητή Στέφανου Φούσα, Συντονιστή Καρδιολόγου του Τομέα Καρδιάς, από δημοσιογράφους εκπροσώπους της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στις 11 Αυγούστου 2022 στο Metropolitan General.

Στόχος της συνέντευξης ήταν η παρουσίαση του Τομέα Καρδιάς και γενικότερα της Καρδιολογίας του Metropolitan General, που ανάμεσα στους υψηλού επιπέδου καρδιολόγους που διαθέτει στο δυναμικό του, προστέθηκε πρόσφατα ο κύριος Βασίλειος Γκόγκας, ο οποίος μετά την πολυετή εξειδίκευση και εργασία σε Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας και της Αμερικής, εργάστηκε ως Επεμβατικός Καρδιολόγος στο Κέντρο Αριστείας της Nanjing της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων οι ιατροί του Τομέα Καρδιάς παρουσίασαν την προσθήκη νέων τεχνικών στη θεραπεία σύμπλοκων βλαβών στεφανιαίων παθήσεων λόγω της εξειδίκευσης του κ. Γκόγκα, που οδηγούν στη βέλτιστη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους ασθενείς μας. Επιπλέον, τόνισαν τη σημαντικότητα της συνεργασίας των δύο λαών.

image 08 2022