Τρέχουμε κατά του καρκίνου του μαστού στο “Greece Race for the Cure®,” 1-3 Οκτωβρίου

To Metropolitan General με το Κέντρο Μαστού του στηρίζει και φέτος το Greece Race for the Cure®, μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 1-2-3 Οκτωβρίου 2021, ως μέρος του πανευρωπαϊκού Race for the Cure® και διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την οργάνωση Think Pink Europe®.

Διατηρώντας τον digital χαρακτήρα της περσινής χρονιάς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, χωρίς εκκίνηση και τερματισμό και χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν μέσα από την πανευρωπαϊκή πλατφόρμα www.raceforthecure.eu να τρέξουν ή να περπατήσουν σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται, παίρνοντας έτσι μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, οι συνεργάτες της διοργάνωσης θα βρίσκονται στο Ζάππειο σε ένα πλαίσιο ήπιας φυσικής παρουσίας, χωρίς κάλεσμα, αλλά με τη συμβολική σημασία της διοργάνωσης δυναμικά παρούσα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τη σελίδα της διοργάνωσης.