Το Metropolitan General αποχαιρετά τον ιατρό Χρήστο Φερέτη

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Μetropolitan General εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Φερέτη, Χειρουργού Ενδοσκόπου, Διευθυντή της Α΄ Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Κλινικής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 8 Ιούλιου 2021. Παρακάτω ο επικήδειος εκ μέρους του Επιστημονικού Συμβουλίου του Metropolitan General:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και βαθιά θλίψη το Επιστημονικό Συμβούλιο υπήρξε κοινωνός της άνισης μάχης που έδωσε ο συνάδελφος και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου Χρήστος Φερέτης με την δυστυχή έκβαση του θανάτου του. Ο Χρήστος Φερέτης υπήρξε ένας σημαντικός ιατρός με εξαιρετικές επιστημονικές επιτυχίες και την εγκαθίδρυση πρωτοποριακών θεραπευτικών μεθόδων κυρίως στην ενδοσκοπική χειρουργική του γαστρεντερικού. Πέραν της ισχυρής επιστημονικής του παρουσίας ο Χρήστος Φερέτης υπήρξε φάρος ανθρωπισμού και αλτρουιστικής βοήθειας στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ευχή του επιστημονικού Συμβουλίου είναι οι νέοι συνάδελφοι να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα.

Σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην Οικογένεια Φερέτη και τους εύχεται να έχουν υγεία να τον θυμούνται και να τον τιμού. Κατά την επικήδεια τελετή, λόγω των περιοριστικών μέτρων , θα παρίσταται σαν εκπρόσωπος του Επιστημονικού Συμβουλίου το παλαιότερο μέλος του, ο συνάδελφος Στέφανος Χριστοδούλου. Εκφράζουμε όλοι μας από τα βάθη της καρδιάς μας την υπερηφάνεια που αισθανόμαστε ότι υπήρξαμε συνάδελφοι με τον Χρήστο Φερέτη τον οποίο τιμούσαμε και τιμούμε απεριόριστα».