Eμβολιασμός προσωπικού στα θεραπευτήρια του Ομίλου ΗΗG

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στις εγκαταστάσεις των θεραπευτηρίων Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic, μέλη του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο εμβολιασμού.

Για την άμεση διεξαγωγή του εμβολιασμού του υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού των 6 θεραπευτηρίων του Hellenic Healthcare Group έχουν στηθεί πολλαπλές εμβολιαστικές γραμμές σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εμβολιασμού και σε συνθήκες ειδικών πρωτοκόλλων για απόλυτη ασφάλεια.

Για τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων και του γενικού πληθυσμού

  • Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG) έχει δηλώσει «παρών» στην εθνική μάχη κατά της COVID-19, θέτοντας στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ειδικά διαμορφωμένους χώρους εμβολιασμού κατά της νόσου, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
  • Πεποίθηση του HHG είναι ότι η συνεργασία με το Δημόσιο είναι ηθική υποχρέωση, και με αυτή την λογική θέτει τις υπηρεσίες της στη διάθεση των αρμοδίων φορέων: «Σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας και θα την δώσουμε ως πάροχοι υγείας εντεταγμένοι σε ένα σύστημα όπου ο καθένας συμβάλλει με τον τρόπο που μπορεί, μέχρι το τέλος της».

Τι συνεπάγεται ο εμβολιασμός του προσωπικού του HHG

  • Ο εμβολιασμός των ιατρών, νοσηλευτών και του διοικητικού προσωπικού στα θεραπευτήρια HHG – σε συνδυασμό με τα αυστηρά μέτρα προστασίας που εφαρμόζονται – συνεπάγεται ασφαλή εξέταση, ασφαλή νοσηλεία και ασφαλή περίθαλψη για τον ασθενή, το νοσηλευόμενο, και τον εξεταζόμενο. Συνεπάγεται εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες και στην περίθαλψη που παρέχουν τα 6 θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group.
  • Γι’ αυτό μην αμελείτε τις προγραμματισμένες ή έκτακτες ιατρικές εξετάσεις ή ιατρικές πράξεις. Η υγεία μας προέχει.