To Metropolitan General μαζί με το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού σας προσκαλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη καρδιοπαθειών, καρκίνου του μαστού και παχυσαρκίας, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπυροπούλειο» Πολιτιστικό Κέντρο, Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό.

Σπουδαίοι και καταξιωμένοι επιστήμονες από το Metropolitan General και συγκεκριμένα, η ομάδα «Οι Ιατροί της καρδιάς μας», η κα Νατάσα Παζαῒτη, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού και η Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Κλινική με Διευθυντή τον κ. Εμμανουήλ Λέανδρο, πρόκειται να μιλήσουν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία των ανωτέρω παθήσεων.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι οι Διευθυντές-Καθηγητές κ.κ. Στέφανος Φούσας, Γεώργιος Θεοδωράκης και Σάββας Τουμανίδης.

Επιπλέον, σε όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα προσφερθεί δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Metropolitan General, κατόπιν ραντεβού για ένα μήνα και προνομιακές τιμές για επείγοντα και χρόνια περιστατικά.