ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ PARKING ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ METROPOLITAN GENERAL

Το Metropolitan General σε συνεργασία με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ) εξασφάλισε για τους νοσηλευόμενους και τους επισκέπτες του έκπτωση 20% στις τιμές στάθμευσης οχημάτων στο υπόγειο Parking του σταθμού Μετρό «Νομισματοκοπείο», καθώς και τη δωρεάν μεταφορά τους από και προς το parking με όχημα της Κλινικής, προκειμένου να διευκολύνει την παραμονή τους.

Το parking βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 343, πολύ κοντά στο Metropolitan General, και λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ενώ οι τιμές στάθμευσης μετά την εφαρμογή της έκπτωσης είναι προνομιακές.

Εταιρικό όχημα (βαν) πραγματοποιεί από και προς το parking τακτικά δρομολόγια, ανά 15 λεπτά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 06.30 έως τις 17.00. Η στάση του οχήματος στο Metropolitan General βρίσκεται μπροστά από την κεντρική είσοδο της Κλινικής, ενώ στο Μετρό «Νομισματοκοπείο» μπροστά από το γυάλινο ανελκυστήρα του parking, απέναντι από την αφετηρία λεωφορείων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατά την παραμονή τους στο Μetropolitan General να προσκομίζουν για θεώρηση στη Reception ή στην Υπηρεσία Ασφαλείας (εξωτερικό φυλάκιο) το εισιτήριο εισόδου του parking, ενώ κατά την έξοδό τους από το parking, να το επιδεικνύουν θεωρημένο στο ταμείο πριν την πληρωμή.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 650 2000, 210 654 3907