Ελάχιστα επεμβατική σύσφιξη και ανόρθωση σώματος με το καινοτόμο Renuvion

Σας απασχολεί η χαλάρωση στο σώμα;

Γυμνάζεστε, προσέχετε τη διατροφή σας και παρόλα αυτά το δέρμα είναι χαλαρό;

Έχετε ολοκληρώσει πρόγραμμα διατροφής ή λιποαναρρόφησης και θέλετε να μειώσετε τη χαλάρωση στην κοιλιά, τα μπράτσα ή το εσωτερικό των ποδιών;

Στο Metropolitan General –σε συνεργασία με τον Δρ. Άρη Στεροδήμα, Πλαστικό Χειρουργό και Διευθυντή Α’ Κλινικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Θεραπευτηρίου– παρουσιάζει το καινοτόμο J-Plasma Renuvion, μία πρωτοποριακή τεχνολογία στην κοσμητική χειρουργική για τη χαλάρωση του δέρματος που προκύπτει εξαιτίας της γήρανσης, της αυξομείωσης του σωματικού βάρους, της εγκυμοσύνης ή μετά από κοσμητική χειρουργική π.χ., λιποαναρρόφηση.

  • Ελάχιστα επεμβατική λύση για τη χαλάρωση σε μία μόνο συνεδρία
  • Άμεσα ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα
  • Χωρίς ανάρρωση, αποθεραπεία, τομές και ουλές
  • Με το κύρος και την ασφάλεια του Metropolitan General

To Renuvion είναι το πρώτο μηχάνημα κοσμητικής αισθητικής παγκοσμίως που επιτυγχάνει τη σύσφιξη του δέρματος με μία συνεδρία χωρίς τομή.

Η καινοτόμα τεχνική του Renuvion τις μοναδικές ιδιότητες του πλάσματος ηλίου σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες (Rf) προκαλώντας διπλή θερμική επίδραση. Προσφέρει με μοναδική ακρίβεια και απαλή εφαρμογή θεαματικά αποτελέσματα βοηθώντας στη σύσφιξη και ανόρθωση του στήθους, του βραχιόνιου, του λαιμού, του mini lift και των ποδιών.

Η ελάχιστη επεμβατικότητα της τεχνικής Renuvion το καθιστά κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από 18-90 ετών για έως και μετρίου βαθμού χαλάρωση. Η επέμβαση πραγματοποιείται με ασφάλεια σε χειρουργική αίθουσα με μέθη, με μια τομή μισού χιλιοστού, καθιστώντας την αποκατάσταση άμεση και ανώδυνη.

Τι προσφέρει το Renuvion;

Μετά από μία μόνο συνεδρία, διαπιστώνεται σύσφιξη και ανόρθωση που βελτιώνεται ακόμα περισσότερο σταδιακά με προφανή και ολοκληρωμένα αποτελέσματα στους 4-6 μήνες. Η σφριγηλότητα του δέρματος επαναφέρεται και η βελτίωση είναι κατά 50-60% ενώ το αποτέλεσμα παραμένει σταθερό στη διάρκεια του χρόνου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επανάληψη της διαδικασίας.

Για ποιους είναι κατάλληλη η μέθοδος Renuvion;

Σε όλους από ηλικίες 18-90 ετών που διαπιστώνουν χαλάρωση στο σώμα. Δηλαδή αντί να προχωρήσουμε σε πλαστική επέμβαση για την ανόρθωση του μηρού, του στήθους ή του βραχιονίου, μπορούμε να επιλέξουμε τη Renuvion και παρεμβαίνουμε με μία ελάχιστη τομή μισού χιλιοστού, στην ουσία «σιδερώνοντας» και συσφίγγοντας το δέρμα με σταθερά αποτελέσματα που γίνονται εμφανή σταδιακά σε περίπου 4-6 μήνες.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο;

Το Renuvion επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα και σε χαλάρωση μετρίου βαθμού η βελτίωση είναι περίπου 50-60% με αποτέλεσμα που δεν επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Είναι μία πρακτική παρόμοια με το botox;

Όχι, είναι εφάπαξ πρακτική που δεν απαιτεί επανάληψη για δεκαετίες.

Πόσο καιρό χρειάζεται για αποκατάσταση μετά από συνεδρία;

Άμεση καθώς δεν υπάρχουν μελανιές ή άλλα σημάδια. Την επόμενη μέρα μπορείς να πας στη δουλειά σου κανονικά.

Γιατί να επιλέξω το Metropolitan General για συνεδρία Renuvion;

Το Metropolitan General είναι μέλος του Hellenic HealthCare Group, του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα που έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με ενδιαφέρον για την υγεία σας.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Renuvion έχει πάρει έγκριση από τον αμερικανικό FDA στην Αμερική.