Πρόληψη» ταξιδεύει στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Το Πρόγραμμα «Πρόληψη» ταξίδεψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στα Λεχαινά και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη Βάρδα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης με κλιμάκιο ιατρών του θεραπευτηρίου Μetropolitan Hospital προσφέροντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό και σε όλους τους κατοίκους των γύρω χωριών, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι ιατροί του Metropolitan Hospital κ.κ. Δημήτριος Δόβρης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Ιωάννης Παληός Καρδιολόγος και Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού. Τη δράση υποστήριξε ο νοσηλευτής Γιώργος Γιαννώτας του Metropolitan Hospital.

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Τζιά, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα και άλλα μέρη, έχοντας εξετάσει εκατοντάδες κατοίκους… και συνεχίζει!

Η ενέργεια αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ανάλογων ελέγχων με στόχο την πρόληψη, που λαμβάνουν χώρα εδώ και αρκετά χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σύνολο ενεργειών που πραγματοποιούνται από το Metropolitan Hospital στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.