ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  • 28
    Φεβ

    Συνέδριο με θέμα «ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 2020» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίγλη Ζαππείου. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν όλα τα νεότερα δεδομένα στον τομέα των καρδιαγγειακών παθήσεων, και θα συμμετεχέχουν διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο κ. Στέφανος Φούσας, Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας, Συντονιστής-Διευθυντής Τομέα Καρδιάς του Metropolitan General.


H Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Metropolitan General  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ) και την Innova Medical ΕΠΕ διοργανώνουν το  πρώτο διαδραστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “LIVE REGENERATIVE PLASTIC SURGERY MASTER COURSE’’, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Metropolitan General, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, 09.30-16.30.

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί Dr. Άρης Στεροδήμας και Dr. Tunc Tiryaki, θα παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνικές λιπομεταφοράς και αναγεννητικών θεραπειών μέσω live χειρουργείων και ομιλιών.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαριανίνα Καξηρή στο τηλ. 210 27 50 535 (Innova Medical), email: mgk@innova.gr.