Το 1ο workshop ρομποτικής γυναικολογικής χειρουργικής στην Ευρώπη με τη χρήση πρόπλασματων πυέλου Gynesim® Real Tissue Model: 18-19/02/23

Η  A΄ Γυναικολογική Κλινική του Metropolitan General, διοργανώνει το 1ο πανευρωπαϊκό  workshop  στη ρομποτική και λαπαροσκoπική γυναικολογική χειρουργική με τη χρήση προπλασμάτων πυέλου Gynesim® Real Tissue Model . Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της ISLE Academy (Λεωφόρος Κηφισίας 119, Μαρούσι 151 24). 

Το workshop διοργανώνεται από τον Δρ Νικόλαο Πλεύρη, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Διευθυντή Α΄ Γυναικολογικής Κλινικής-Τμήμα Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Metropolitan General με το Εκπαιδευτικό Κέντρο ISLE Academy.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση γυναικολόγων  σε τεχνικές προηγμένης ρομποτικής και ελάχιστα επεμβατικής γυναικολογικής χειρουργικής με μοντέλα προσομοίωσης βιολογικού ιστού, μια εξαιρετικά ρεαλιστική πρακτική στη χειρουργική προσομοίωση υψηλής ακρίβειας.

Οι συμμετέχοντες θα  πραγματοποιήσουν  επεμβάσεις (υστερεκτομή, ινομυωματεκτομή, αφαίρεση ωοθήκης, σαλπιγγεκτομή, βιοψίες περιτόναιου) αλλά και ασκήσεις ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής με τη χρήση δύο ρομποτικών συστημάτων και λαπαροσκοπικών σταθμών εργασίας. 

Οι συμμετέχοντες θα εναλλάσσονται σε όλους τους σταθμούς εργασίας κατά τη διάρκεια του workshop, προκειμένου να ολοκληρώσουν όλες τις ασκήσεις και τις διαδικασίες ανάλογα με το επίπεδο εξειδίκευσής τους.

Στο πλαίσιο ολοκληρωμένης εκπαίδευσης θα δοθεί και  η δυνατότητα παρακολούθησης γυναικολογικών ρομποτικών επεμβάσεων στο χώρο των χειρουργείων του Metropolitan General.

Το workshop είναι διαπιστευμένο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και παρέχονται Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME Credits). Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής ειδικευόμενων και ειδικευμένων ιατρών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: gynesim@metropolitan-general.gr

Τηλ: 210 775 1424

 

Gynesim real tissue model

Application form