Το Μetropolitan General ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον κ. Χαράλαμπο Γώγο Καθηγητή Παθολογίας  του Πανεπιστημίου Πατρών

To Metropolitan General, μέλος του Ηellenic Healthcare Group (HHG), του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου υγείας στη χώρα που διαθέτει επίσης τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Λητώ και Creta Interclinic είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον κ. Χαράλαμπο Γώγο, Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Yπουργείου Υγείας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κος Γώγος εντάσσεται πλέον στο επιστημονικό δυναμικό του Metropolitan General αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στο Επιστημονικό Συμβούλιο και θα προεδρεύει στην Επιτροπή Λοιμώξεων.

Από την αρχή της πανδημίας το Metropolitan General έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και διαμόρφωσε έτσι τη λειτουργία του με σκοπό να περιοριστεί η διασπορά του ιού να διασφαλιστεί η υγεία ασθενών και εργαζόμενων. Στην προσπάθεια αυτή, καθοριστική ήταν η συμβολή των Λοιμωξιολόγων του Ομίλου Ηellenic Healthcare. Την ομάδα αυτή έρχεται να ενισχύσει ο κος Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος με την εξειδικευμένη επιστημονική του κατάρτιση και τη μακροχρόνια συνεισφορά του στην εκπαιδευτική δραστηριότητα τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο θα αποτελέσει ένα πολύτιμο συνεργάτη-σύμβουλο σε θέματα λοιμώξεων καθώς και στην επιλογή των βέλτιστων πρακτικών αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19.

Ο κ. Γώγος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου. Είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, της Εταιρείας Παθολόγων Ελλάδος και Συντονιστής της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης της Σήψης. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στην ανοσολογία των λοιμώξεων και την παθογένεια της σήψης.