A΄ Διημερίδα Nεφρολογικών Παθήσεων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού που είναι κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Μαρτίου, το Νεφρολογικό Τμήμα του Metropolitan General, διοργανώνει την A΄ Διημερίδα Nεφρολογικών Παθήσεων την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής (Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός). Στόχος της διημερίδας είναι η ορθή και σφαιρική ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των νεφρολογικών παθήσεων.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κα Αλίκη Μπλέτα, Νεφρολόγος, Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και Επιστημονική Υπεύθυνη Νεφρολογικού Τμήματος Μetropolitan General. Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Οι θεματικοί άξονες της διημερίδας είναι: νεφρός και αγγεία, οξεία νεφρική ανεπάρκεια, χρόνια νεφρική νόσος, συστηματικά νοσήματα και σακχαρώδης διαβήτης.

Η διημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τη νεφρική νόσο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/2Th98os

Πληροφορίες: 210 650 2963-64