Συνέδριο για τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα στο πεδίο της Αναπαραγωγής

«Η Αυτοανοσία συναντά τις ιατρικές ειδικότητες στο πεδίο της Αναπαραγωγής» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει η Κλινική Αυτοανόσων Ρευματικών Νοσημάτων του Metropolitan General με Διευθύντρια την κα Ελένη Κομνηνού, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού. (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

Τα αυτοάνοσα νοσήματα αποτελούν σήμερα «επιδημία» για την κοινωνία, ενώ η συνύπαρξη αυτοάνοσου νοσήματος και κύησης παρουσιάζεται ολοένα και συχνότερα στην καθημερινή εκτέλεση του έργου των ιατρών, των εμπλεκόμενων και μη - με οποιονδήποτε τρόπο- σε αυτό το αντικείμενο.

Στόχοι του Συνεδρίου είναι: η ενημέρωση ιατρών και ασθενών ότι η τεκνοποίηση γυναικών και αντρών με αυτοάνοσο νόσημα είναι πλέον εφικτή - υπό ορισμένες προϋποθέσεις, και η ανάδειξη της σημασίας που έχει η επίτευξη σωστής επικοινωνίας και συνεργασίας των εμπλεκόμενων ιατρικών ειδικοτήτων στο πεδίο της αναπαραγωγής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 7 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 32 50 260