Προεγγραφή για Γρήγορη Διενέργεια test COVID-19

Το Metropolitan General, με γνώμονα πάντα την αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, προσφέρει τη δυνατότητα για διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, εύκολα, γρήγορα και πάντα με ασφάλεια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι (>14 ετών) μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική προεγγραφή και να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στη ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή για τη διενέργεια του covid test θα μειώσει σημαντικά το χρόνο αναμονής τους.

Τα covid test πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 - 21.00 και Σάββατο-Κυριακή 08.00-16.00, σε εξωτερικό isobox, που βρίσκεται μπροστά από το Κτίριο Β’ της Κλινικής. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να μην απαιτείται η είσοδος σε εσωτερικό χώρο.

Σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνο, τα covid test μπορούν να πραγματοποιηθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 21.00 - 09.00 και Σάββατο-Κυριακή 16.00-08.00, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στο ισόγειο της Κλινικής. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο τμήμα από παράπλευρη εξωτερική είσοδο της Κλινικής.

Με σειρά προτεραιότητας, κι εφόσον έχουν κάνει online προεγγραφή, γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή δηλώνουν τα ατομικά τους στοιχεία (ΑΔΤ/Αρ. διαβατηρίου, ΑΜΚΑ) ενώ έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ανέπαφα με μηχάνημα POS.

Στο Metropolitan General πραγματοποιούνται όλοι οι τύποι των διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού: τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) και τεστ μοριακής ανίχνευσης PCR.

H λήψη δείγματος από τη ρινική κοιλότητα ή το φάρυγγα πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Οι αναλύσεις των τεστ πραγματοποιούνται στο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής Άλφα Lab του Hellenic Healthcare Group.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την προεγγραφή, κρυπτογραφημένα για τη διασφάλιση του απορρήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 650 2550 και 210 6502000.