Υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος 3 TESLA

Λεπτομερέστατη και ταχύτατη απεικόνιση

Δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία και στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, το Metropolitan General διαθέτει τον Μαγνητικό Τομογράφο 4ης (τελευταίας) γενιάς και υψηλής ισχύος, 3 Tesla Skyra Μagnetom Siemens, με τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα, που επιτρέπουν τη διενέργεια ακόμα και των πιο εξειδικευμένων και καινοτόμων εξετάσεων.

Είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονο λογισμικό και πρωτοποριακή τεχνολογία πηνίων πολλαπλών καναλιών που επιτυγχάνουν εικόνα εξαιρετικής ποιότητας, αυξημένη διαγνωστική ακρίβεια και μέγιστη ταχύτητα στη διεξαγωγή της εξέτασης (έως 40% μικρότερος ο χρόνος εξέτασης).

Συγκεκριμένα, διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό καναλιών (128 κανάλια) που διατίθεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα για την απεικόνιση κεφαλής, τραχήλου και κοιλίας (64 κανάλια για κεφαλή-τράχηλο / 60 κανάλια για την απεικόνιση κοιλίας / 18 κανάλια για την απεικόνιση μαστού), τα οποία και μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα για την απεικόνιση ολόκληρου του σώματος του ασθενούς. Έτσι, ακόμη και οι ολόσωμες μαγνητικές τομογραφίες μετατρέπονται πλέον σε διαδικασία ρουτίνας, ενώ διαφορετικές περιοχές του σώματος μπορούν να απεικονισθούν εντός μερικών λεπτών με μια μόνο γρήγορη λήψη, χωρίς να απαιτείται επανατοποθέτηση του ασθενούς ή αλλαγή πηνίων.

Ο τομογράφος 3 Tesla Skyra Μagnetom διαθέτει ειδικά προγράμματα επεξεργασίας και μελέτης με στόχο την πληρέστερη και εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση των εξεταζόμενων σε τομείς όπως η Νευρολογία, η Ογκολογία, η Αγγειολογία, ο Μαστός, η Ορθοπαιδική και η Καρδιολογία.

Έχει ευρύ άνοιγμα (70 εκ.) και λογισμικό μείωσης του θορύβου κατά τη διάρκεια της εξέτασης, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη άνεση του εξεταζόμενου. Μάλιστα, σε σημαντικό αριθμό εξετάσεων, το κεφάλι του ασθενούς βρίσκεται εκτός του τομογράφου, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο φιλικό.

 

Ώρες Λειτουργίας: ∆ευτέρα - Παρασκευή 07:00 - 23:00 & Σάββατο 08:00 - 16:00

Τηλ. επικοινωνίας: 210 650 2510 - 210 650 2511

Κάλυψη των επειγόντων περιστατικών όλο το 24ωρο