Καινοτόμα τεχνική λιπογλυπτικής VASER® 4D Hi Def

Live Workshop με θέμα την πρωτοποριακή τεχνική Hi-Definition Liposculpture (λιπογλυπτικής) με την τεχνολογία υπερήχων VASER πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan General, στις 20 & 21 Απριλίου, με εισηγητές τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Γεώργιο Ζαμπάκο και τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Δρ. Hüseyin Kandulu.

Στο πλαίσιο του workshop, Έλληνες και ξένοι πλαστικοί χειρουργοί παρακολούθησαν live τέσσερα χειρουργεία όπου εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη μέθοδος. Η τεχνική VASER Hi Def είναι μια πολύ εξελιγμένη τεχνική λιπογλυπτικής που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που, παρότι προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται συστηματικά, δεν μπορούν να πετύχουν την εικόνα ενός αθλητικού σώματος.

Η συγκεκριμένη τεχνική σμιλεύει το σώμα, αφαιρώντας το λίπος με απόλυτη ασφάλεια-χωρίς να τραυματίσει τα υπόλοιπα στοιχεία του σώματος- και αναδεικνύει τους μυς του σώματος, δημιουργώντας γραμμώσεις και ταυτόχρονα προάγοντας τη σύσφιξη του δέρματος. Παράλληλα, ο χειρουργός χρησιμοποιεί το λίπος που αφαιρέθηκε, προσθέτοντάς το - μετά από ειδική επεξεργασία - επιλεκτικά στις περιοχές που κρίνει απαραίτητο, τονίζοντας φυσικές καμπύλες ή ενισχύοντας συγκεκριμένες μυικές ομάδες, δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά σμιλεμένο αθλητικό σώμα τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Η τεχνική εφαρμόζεται στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα (στους άνδρες), τους βραχίονες, τη μέση, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και την πλάτη.

Η μέθοδος αυτή απαιτεί ειδική πιστοποίηση για την ασφαλή εφαρμογή της, πιστοποίηση που κατέχουν ελάχιστοι χειρουργοί ανά τον κόσμο, και η οποία αποδίδεται μετά από εντατική εκπαίδευση και εξετάσεις.

Τεχνική λιπογλυπτικής VASER® 4D Hi Def