Metropolitan & Σύμπλευση

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη περηφάνια, το Metropolitan Ηospital και το Metropolitan General ανακοινώνoυν τη συνεργασία τους με την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία +Πλευση (Σύμπλευση).

Η +Πλευση, μέχρι σήμερα, έχει διανύσει πάνω από 2.350 ναυτικά μίλια φτάνοντας σε 22 νησιά, προσφέροντας πάνω από 6.600 δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις σε πάνω από 4.300 άτομα, κάνοντας πάνω από 1.400 αναλύσεις αίματος, ενώ έχει υλοποιήσει έργα υποδομής άνω των 500.000 ευρώ.

Μόνο τη χρονιά που πέρασε, προσέφερε πάνω από 2.600 δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις σε περίπου 1.150 ακρίτες, στα πιο μικρά και απομονωμένα από τα νησιά μας, μαζί με περίπου 450 μικροβιολογικές και βιοχημικές αναλύσεις αίματος, περίπου 100 τεστ-Παπ, αλλά και δεκάδες μικροεπεμβάσεις όπου χρειάστηκε, σε Κίμωλο, Σίκινο, Ηρακλειά, Αστυπάλαια, Ψέριμο, Λειψούς, Αρκιούς, Μαράθι, Αγαθονήσι και Σαμοθράκη.

Για το Metropolitan Ηospital και το Metropolitan General, δύο θεραπευτήρια της πρωτοπορίας στην υγεία, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, των επιτυχών επεμβάσεων και θεραπειών, η πρόταση, εκ μέρους μιας εταιρίας με τόσο πλούσια δράση, να αναλάβει την κάλυψη των εργαστηριακών εξετάσεων ήταν άκρως τιμητική και έγινε αμέσως και με ενθουσιασμό αποδεκτή.

Το Μetropolitan Hospital, το Μetropolitan General και η +Πλευση, θα βρίσκονται στα νησιά Σίκινος, Ηρακλειά, Σχοινούσα και Πάτμος από τις 6 Απριλίου έως και τις 9 Απριλίου του 2019. Δηλώνουμε λοιπόν, παρόντες και έτοιμοι όπως πάντα, για ό,τι απαιτήσει αυτή η νέα μας «σύμπλευση» και ευχόμαστε «ούριο άνεμο και καλές θάλασσες».