Εγκεφαλικό Επεισόδιο - «Μείωσε τον Κίνδυνο!»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εγκεφαλικών Επεισοδίων (29 Οκτωβρίου), και με το μήνυμα «Μείωσε τον κίνδυνο!», η Α’ Νευρολογική Κλινική του Metropolitan General σε συνεργασία με Καρδιολογικές Κλινικές, το Διαιτολογικό Τμήμα και με Φυσιάτρους συνεργάτες της Κλινικής προσφέρουν ειδικά πακέτα εξετάσεων σε προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

Έλεγχος «Πρόληψη του εγκεφαλικού» στην τιμή των 14€ με παράλληλη συνταγογράφηση των διαγνωστικών εξετάσεων στον ΕΟΠΥΥ. Περιλαμβάνει:

  • έλεγχο λιπιδίων (χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL)
  • γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη
  • triplex καρωτίδων
  • δωρεάν εξέταση από Νευρολόγο

Ο έλεγχος αφορά τα άτομα που θέλουν να προσδιορίσουν τον κίνδυνο που διατρέχουν για εγκεφαλικό, όσους έχουν γνωστούς παράγοντες κινδύνου (υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδη διαβήτη, αγγειοπάθειες κτλ) καθώς και άτομα με αντίστοιχο οικογενειακό ιστορικό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα γίνεται ενημέρωση σχετικά με τη θεραπεία του εγκεφαλικού.

Τηλ. για ραντεβού: 210 650 2510 - 11 (Δευτ. - Παρ. 8:00 - 15:00)

Έλεγχος «Υποστήριξη μετά το Εγκεφαλικό-Post Stroke» στην τιμή των 40€.

Περιλαμβάνει εξέταση από Νευρολόγο, Καρδιολόγο, Φυσίατρο και επίσκεψη σε Διατροφολόγο.

Ο έλεγχος αφορά ασθενείς που έχουν υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό, προκειμένου να προσδιοριστεί η ποιότητα ζωής τους, οι δυνατότητες περαιτέρω θωράκισης του οργανισμού σε νέο εγκεφαλικό και τα περιθώρια αποκατάστασης και μείωσης της τυχόν αναπηρίας που έχουν υποστεί.

Τηλ. για ραντεβού: 210 650 2662 (Δευτ. - Παρ. 8:00 - 15:00)

Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν για όσους προγραμματίσουν τα ραντεβού τους έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Σημειώνεται ότι αφορούν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.