Προληπτικός Έλεγχος Μαστού

Mε αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, και με το μήνυμα «Μην το αμελείς….είναι θέμα ζωής!», το Metropolitan General προσφέρει ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών στην προνομιακή τιμή των 45€ καθώς και Δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού.

Επιπλέον, προσφέρει Δωρεάν Ελαστογραφία επί ευρημάτων, υπερηχογραφική τεχνική που εκτιμά τη σκληρότητα των ιστών και συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στον εντοπισμό των ύποπτων αλλοιώσεων.

Στόχος του Metropolitan General είναι να τονίσει την αξία της πρόληψης και της πρώιμης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού, έτσι ώστε να παγιωθεί στη συνείδηση της κάθε γυναίκας ως βασική υποχρέωση προς τον εαυτό της και την υγεία της.

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες τηλεφωνήσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 31 Οκτωβρίου στο τηλέφωνο 210 6502510-11 (Δευτ.-Παρ. 8:00-20:00 και Σαβ. 8:00-15:00). Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποτελεσμάτων προηγούμενων εξετάσεων σχετικών με το μαστό.