Προεγγραφή για Γρήγορη Διενέργεια test COVID-19

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και ταχεία εξυπηρέτηση, παρέχουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής για τη διενέργεια του τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, ελαχιστοποιώντας το χρόνο αναμονής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία στη ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ.

Χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν ραντεβού, προσέρχονται απευθείας, από εξωτερική είσοδο, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο της Κλινικής. Γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ανέπαφα με μηχάνημα POS.

Στο Metropolitan General πραγματοποιούνται όλοι οι τύποι των διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού: τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) και τεστ μοριακής ανίχνευσης PCR.

H λήψη δείγματος από τη ρινική κοιλότητα ή το φάρυγγα πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (isobox) βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Οι αναλύσεις των τεστ πραγματοποιούνται στο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής Άλφα Lab του Hellenic Healthcare Group.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την προεγγραφή, κρυπτογραφημένα για τη διασφάλιση του απορρήτου και συνήθως, εντός 24 ωρών.

Τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας, ΟΛΟ το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6502687.

Στο Μetropolitan General ακολουθούμε αυστηρά μέτρα προφύλαξης για την προστασία των ασθενών αλλά και του προσωπικού σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας). Δείτε αναλυτικά τα μέτρα που λαμβάνουμε εδώ

Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα εμβολιασμού του υγειονομικού και διοικητικού προσωπικού μας, έχοντας ήδη εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του.